Navomodele plantat si nadit la pescuit

Telefoane:

0768 895-826 (Vanzari)

0726 424-099 (Consultanta)


Conditii generale


Inainte de a comanda, va rugam sa cititi cu atentie descrierea produsului dorit. Daca aveti nelamuriri privind caracteristicile produsului va stam la dispozitie cu orice informatie. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0726.424.099, 0768.895.826 sau prin intermediul paginii de contact
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile, in functie de pretul extern al materiilor prime sau fluctuatia cursului valutar. Marfa se factureaza in RON.
Datorita faptului ca dorim sa executam cele mai competitive navomodele ne rezervam dreptul de a modifica designul produselor. De aceasta este posibil ca sa existe mici diferente intre produse si pozele/filmarile/descriereile acestora pe site daca din diferite motive nu reusim sa modificam continutul site-ului in timp real.
Reclamatiile privind calitatea produselor comandate se admit numai daca acestea sunt sesizate in maximum 24 de ore de la receptia produselor.

Conditii de livrare
Livrarea produselor se face:
- de catre firma noastra, doar daca adresa de livrare se afla in Bucuresti si in anumite zone din judetul Ilfov. In aceasta situatie putem efectua, la cerere, proba pe apa a navomodelului;
- prin coletaria Postei Romane. In acest caz,  adresa indicata de dvs. in comanda  trebuie sa fie cea din actul de identitate. Coletul il ridicati de la oficiul postal de care apartineti dupa ce ati primit avizul postal;
- mesageria rapida (door to door). Daca optati pentru curier,  livrarea se face la adresa indicata de dumneavoastra in comanda sau puteti ridica coletul de la sediul firmei de curierat.
 
Termenul de livrare este de cca. 2-3 zile daca nu se specifica altfel, calculat de la data preluarii comenzii dvs.. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.
In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat în acest sens.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, comanda confirmandu-se telefonic dupa preluarea comenzii.
Produsele noastre pot fi livrate pe tot teritoriul Romaniei si in strainatate.
Modalitati de plata
Plata produselor se va face dupa  caz :
- cash, daca livrarea se face de catre firma noastra;
- in sistem ramburs,  prin achitarea valorii produselor comandate la ridicarea/primirea  coletului;
- prin virament bancar (livrarea se face in termen de trei zile de la confirmarea platii).
In colet se vor afla si factura si chitanta pentru produsele comandate.
Cheltuielile de transport nu sunt incluse in preturile afisate. Acestea se vor adauga la pretul final si vor fi platite in intregime de catre client direct firmei de curierat. Cheltuielile de transport variaza in functie de greutatea, dimensiunea, valoarea pachetului, distanta si firma de curierat aleasa.
Termenul de garantie
Garantia se aplica in conformitate cu dispozitiile H.G. 394/1995 si H.G. 786/1996.
Toate detaliile referitoare la garantie vor fi cuprinse in Certificatul de garantie al produsului.
Termenul de garantie este de 12 luni de la data facturarii produsului.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect la adresa indicata pe site in acel moment, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie  in original.
 
Returul produselor
Returul produselor se supune dispozitiilor O.G. 130/2000,  completata prin Legea nr. 51/ 2003  pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Cumparatorul are dreptul sa notifice numai in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,  in termen de 5 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsele trebuie returnate in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate cu toate accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura,  modificare sau consum, cu etichetele de garantie intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie etc).
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data primirii produsului.
Prin nereturnarea produsului in termenul si conditiile mentionate mai sus consideram ca ati luat la cunostinta instructiunile de utilizare ale produselor cumparate si va obligati sa le respectati.

Feedback si reclamatii
Suntem receptivi la orice intrebari, sugestii si reclamatii.
Copyright
Intregul continut al website-ului www.barcute-plantat.com ( incluzand filmari, imagini, texte, elemente de grafica web si orice alt tip de date si inscrisuri), precum si design-ul si conceptia navomodelelor produse de catre firma sunt proprietatea noastra si sunt protejate  conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Acasa | Navomodele | Vanzari optionale | Reparatii Navomodele | Clienti | Termeni si conditii | Contact |+| Anunturi | IT

Copyright © 2021 Barcute Plantat - Producator si distribuitor in Romania de Navomodele pescuit. Toate drepturile rezervate.